***Paintballutleie***

Vi hjelper deg med å "treffe" venner!

Vi har lengst erfaring med utleie i Vestfold, og vi har IKKE misfornøyde kunder! Kommer dere til oss sørger vi for en adrenalinopplevelse av de sjeldne. Utdrikkingslag er vi eksperter på, og våre spesialimporterte kanindrakter sørger for at alle bruder/brudgommer blir lett synlige på spillefeltet. Firmaer, bursdagsselskaper og idrettsforeninger har vi ofte og de har det alle morro hos oss. 

Vi tilbyr utleie av fullstendige pakker med paintballutstyr på egen stor skogsbane i Stokke. Full opplæring og assistanse vil bli gitt under hele arrangementet. Se link nederst på siden for kart over hvor banen er.

I tillegg har vi også utstyr tilgjengelig for henting til bruk på egenhånd. Se under for priser og betingelser.

Noen lovlig nedre grense for spilling eksisterer ikke, men en ansvarlig person over 18 år må være med hver gruppe som leier. De som er under 18 må ha skriftlig tillatelse fra foreldre. Av rent fysiske årsaker er 10 år nedre grense for spilling hos oss.  I barnebursdager (under 18 år) spiller bursdagsbarnet gratis! 

Paintball er en harmløs lagsport hvor man bruker luftdrevne markører (gevær). Kulene disse skyter er av gelatin og inneholder ufarlig vannoppløselig farge. Paintball er populært til utdrikkingslag, private arrangementer, firmaaktiviteter etc.

Her er en link som viser hvorfor paintball er akkurat det man trenger for å ha det gøy. 

Vi kan dessverre ikke tilby matservering på vår bane.

Sikkerhet

Vi er ekstremt nøye med sikkerheten. Vi bruker kun godkjente masker med gode glass. Våre løpsplugger er verdens tryggeste. Før all spilling gir vi en detaljert og omfattende sikkerhetsbrief. Under spillet er vi med på banen og sørger for at ingen bryter sikkerhetsreglene. Vi har derfor heller ikke hatt ulykker under noen av våre spill.
Alkohol er forbudt på vårt spillefelt, og personer som er påvirket vil ikke tillates å spille.

DSC_1246_copy.jpg

Priser på paintballarrangementer (alle priser er inkl mva): (se lenger ned for priser på leie av utstyr uten bane):
Vi har følgende pakkeløsninger på vårt spillefelt.

  • Full pakke med kjeledress, maske, markør, magasin, gass og ball - kr 550,- pr person. (vi beregner ca 500 ball pr person)
  • Alt du trenger å ta med er deg selv. Det er INGEN skjulte utgifter. Kun eventuell kanindrakt kommer i tillegg.
  • Kanindrakt kan leies for kr 100,-.
  • Minimumsantall på lørdager er 6 betalende personer. Det er mulig å være færre, men vi må da ta betalt for 6 personer.  
  • Banen er normalt kun åpent på lørdager i perioden vår-høst (banen stenges i oktober når været blir kaldt). Ta kontakt hvis du ønsker å spille på andre dager enn lørdag. Vi får det til, men da må minimumsantallet være 8.
  • I bursdagsgrupper hvor alle er under 18 spiller bursdagsbarnet gratis

Alle bestillinger for spill på banen må først bookes, og så må antallet bekreftes minimum 2 dager før. På spilldagen vil det antallet som er bekreftet bli fakturert selv om ikke alle møter opp. Dersom bookingen ønskes avbestilt MÅ det skje seinest 24 timer før booket spilltid, i motsatt tilfelle vil vi fakturere for tap med kr 1000,-. Book tidlig, vi har ofte veldig stor pågang i sesongen. Er det krise så kontakt oss selv om det er kort tid igjen. Vi strekker oss langt for å hjelpe.

BESTILL HER

DSC_1228_copy_1.jpg DSC_1290_copy_1.jpg DSC_1250_copy_1.jpg
Kanin klar til kaninjakt Kanin under kaninjakt Kanin ETTER kaninjakt

 

 

Leiepriser på paintballutstyr hentet for bruk utenfor vår bane (alle priser er inkl mva):
Våre pakkepriser er som følger:

  • Med markør, maske, kjeledress, og 500 ball kr 500,-.
  • Ekstra paintballs kan kjøpes til vanlig utsalgspris.
  • Kanindrakt kan leies for kr 100,- i tillegg ved bestilling av pakke med kjeledress (kr 150,- dersom ikke kjeledress ønskes).
  • Det er ikke noe minimumsantall.

Så sant mulig gjelder prisen fra fredag til søndag (hverdager gjelder prisen pr 24 timer). 

Antallet spillere på henteutleie må bekreftest seinest 2 dager før utstyret skal hentes. Avbestilling må skje seinest 24 timer før, og utleie som er booket og ikke blir hentet vil medføre at vi fakturerer for det arbeidet vi har hatt med å gjøre klart utstyret.

BESTILL HER


DCP00713_copy.jpg En fornøyd jentegjeng

Noen bilder av fornøyde kunder:
DSC_1215_copy.jpg
Typisk utdrikkingslag på vår bane


DSCF0012_copy.jpg
Larvik Håndballklubb

Veibeskrivelse til banen (IKKE til vårt lager som ligger i Sandefjord)

Adresse: Roveveien 143, 3233 Sandefjord.

Bruk linken til kartet under for å se et redigerbart kart. Banen ligger akkurat på den gamle grensen til Stokke kommune, før sammenslåingen. Det røde krysset er IKKE banen. Det er mulig å kjøre inn både fra Sandefjordsiden på Roveveien sørfra og fra Stokkesiden nordfra, hvor veien ikke har noe navn. Fra Sandefjord er det best å kjøre til Råstad på Råstadveien og så inn til høyre i Østre Råstadsvei og venstre inn Roveveien.

Hvis man kommer sørfra retning Kristiansand:
Kjør E-18 til dere passerer Sandefjord og kjør forbi avkjøringen til Torp Flyplass. Ta så andre avkjøring til Stokke, en meget fin avkjøring med masse planter osv. Ta til Høyre i første rundkjøring og opp bakken.  Resten er likt og kommer lengre nede på siden.

Hvis man kommer nordfra retning Oslo:
Kjør E-18 til dere passerer Tønsberg, fortsett videre så får dere en automatisk hastighetskontroll og en rasteplass med gatekjøkken på hver side av veien (forbehold for endringer pga ny E18). Ta første avkjøring etter rasteplassen og kjør via brua over E-18 og opp bakken.
Resten er likt og kommer på fellesbeskrivelsen.

Fellesbeskrivelse:
Forhåpentligvis har dere nå en Hvit murkirke på venstre hånd.
Ta rett frem i rundkjøringen og fortsett inn i en 60-sone. Ta det med ro her, det er et av favorittstedene til onkel politi. Fortsett rett frem til dere kommer til "sentrum", kjør over jernbanelinja og dere får etter 200m en Statoil bensinstasjon på venstre hånd. Ta til Høyre inn på Riksvei 303 mot Sandefjord og dere skal nå se en Brun mursteinskirke på Venstre hånd.

Hold dere på riksvei 303 til dere får et skilt for skole 50-sone, dette er ca 4,8km etter Statoil.(skolen heter Feen barneskole). Kjør forbi skolen og ned en bratt bakke. Ta første vei til Høyre skiltet "Stavnum".  Kjør ca 150m og veien svinger krapt til venstre bak en låve og over en fartsdump. Der deler veien seg holder dere til venstre inn på grusveien. Kjør videre igjennom et gårdstun og litt til og dere vil se skilt inn til venstre til Sandefjord Paintball. Parkering er enten rundt låven nede ved veien eller langs veien opp vil venstre og også opp den lille veistumpen langs veien som går opp til høyre, men blokker IKKE veiene fordi de er i bruk, med unntak av den lille veistumpen.

Vær vennlig og vis hensyn når dere tar av fra riksvei 303. Hold farten nede da mange barn leker i veien og vi vil prøve å holde et godt forhold til naboene.

Problemer med å finne veien? Ring Viggo på 93231383

God tur og kjør forsiktig.

Trykk på linken under for å få opp et interaktivt kart som viser hvor banen ligger:

Kart  

ELLER bruk Google Earth. Bruk denne linken for å gå direkte inn i Google Earth 

Dette er oversiktsbilde fra Google Earth

banen.jpg

Kontaktinfo :
Vi kan kontaktes på telefon 33478334 (kveld) , eller via vårt kontaktskjema. Hvis du vil booke trenger vi et antall, et mobilnr og så må du si om du ønsker å leie vår utmerkede kanindrakt.

IMAG0027__Medium_.jpg

DSC02373__Small_.JPG

DSC02379__Small_.JPG

Kopirett © 2019 Sandefjord Paintball
Drevet av Zen Cart, Design: Koolaid - Webshop og webservice